HITTA HIT

MED BIL

Parkera vid Citygross (Bryggerivägen 10, Bromma). Glöm inte P-skivan. Ta den högra gången in till köpcentret. Precis i slutet av gången, ta dörr till höger ut och nedför trappan. Gå ner till vändplanen. Ta vänster längs vägen till VREX.  (mittemot Bodyflight)

KOMMUNALT

Sök resa via SL:s reseplanerare till Bryggerivägen 10 i Bromma. Ta den högra gången in till köpcentret. Precis i slutet av gången, ta dörr till höger ut och nedför trappan. Gå ner till vändplanen. Ta vänster längs vägen till VREX.  (mittemot Bodyflight) Ta vänster längs vägen till VREX. (mittemot Bodyflight)

KONTAKTA OSS

Telefon: 073-9560288
Address: Bryggerivägen 16 c 16867 Bromma
Epost: info@vrex.se
Organisationsnummer: 559032-6970

VAD ÄR ÄKTA VIRTUAL REALITY?

VREX är ett fullskaligt upplevelsecenter som med Virtual Reality i 4D erbjuder upplevelser utöver de vanliga. Besökaren får fysiskt ge sig ut på ett hisnande äventyr i ett virtuellt landskap på en 300 kvm stor yta.

Vi ligger alltid i framkant vad gäller den senaste tekniken. Vårt mål är att kunna erbjuda morgondagens VR-upplevelse redan idag – där spelarna kan se, höra och interagera med varandra.

TESTA VIRTUAL REALITY PÅ RIKTIGT

Ni spelar fyra personer på varje bana, totalt kan åtta personer spela samtidigt. Hela upplevelsen tar cirka 45 – 60 minuter varav 20 minuter är aktiv speltid.

Utrustningen består av en ryggsäcksdator, VR-glasögon, hand- och fottrackers. Det gör att systemet kan läsa av kroppens rörelser och du blir därmed en karaktär i spelet. Ni kan se de andra deltagarna i spelet och interagera med varandra.

Hos oss får du uppleva Virtual Reality tillsammans med andra, så att känslan av ”på riktigt” blir ännu mer påtaglig, och upplevelsen ännu mer lustfylld. 

STÖRRE SÄLLSKAP

Perfekt för kick off, after work, möhippa, svensexa och andra större grupper.

Vi tar gärna emot större sällskap, 15-40 personer rekommenderas. Vid större grupper rekommenderar vi en sidoaktivitet för de som väntar. Kapaciteten är cirka 20 personer per timme. Vi erbjuder även en konferensdel med projektor och duk med upp till 40 sittplatser i biodukning.

Maila förfrågan till info@vrex.se

SPÄNNANDE SPEL

Vi erbjuder två unika spel som båda innebär att ni tar er fram i tiden, till helt andra planeter, för att lösa ett viktigt uppdrag.

TEAM BUILDING

Att gå in i en helt annan värld med dina kollegor eller vänner och tillsammans bemästra den är mer än en häftig upplevelse. Det bidrar till en starkare sammanhållning och bättre gruppdynamik. Vinn tillsammans, eller dö tillsammans.